Δίνουν γρήγορο ρυθμό για το 2.25

Από Johnny Ca$h στις 24/3/2019 10:32

Σλοβενία και Σκόπια είχαν θετικά αποτελέσματα στα προκριματικά του EURO 2020 και θέλουν να συνεχίσουν ανάλογα

Δίνουν γρήγορο ρυθμό για το 2.25

Είναι σίγουρο ότι θα έχει ενδιαφέρον ο 7ος όμιλος, ο οποίος μας πλήρωσε στην πρεμιέρα με το GG στην Χάιφα. Ισραήλ και Σλοβενία πρόσφεραν καλό θέαμα στην μεταξύ τους αναμέτρηση και στοιχηματικά αποδώθηκε δικαιοσύνη με το αμφίσκορο. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πετύχει δεύτερο τέρμα και μάλιστα ήταν μία μικρή έκπληξη η επιθετικότητα που παρουσίασαν οι Σλοβένοι. Ο Κεκ στο ντεμπούτο του στον πάγκο έδωσε σαφείς εντολές για γρήγορα ανάπτυξη και προσπάθεια να χτυπήσουν στις αμυντικές αδυναμίες των Ισραηλινών και αν η ομάδα του ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια θα είχε πανηγυρίσει ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Με το δεξί μπήκαν τα Σκόπια στα προκριματικά για δύο λόγους. Αφενός διότι απέδειξαν κόντρα στην Λετονία ότι έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ως εθνική ομάδα και πιστεύουν στην διάκριση, αφετέρου διότι η αντίπαλος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αδύναμη. Η νίκη με 3-1 για την ομάδα του Ανγκελόβσκι τονώνει ακόμα περισσότερο το ηθικό των παικτών και τώρα υπάρχει αισιοδοξία ακόμα και για νίκη στην Λιουμπλιάνα.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν το αμφίσκορο αλλά δεν αποκλείω οι γηπεδούχοι να κυριαρχήσουν χάρη στο γρήγορο τέμπο και ίσως ένα γρήγορο γκολ. Θα προτιμήσω λοιπόν το Over 2.5 σε λίγο καλύτερη απόδοση από το GG.


Bookmakers
Ταμείο
Αρχική banka:3.000,00
Τρέχον ταμείο:+3.894,93
Κέρδος/Ζημιά:+894,93
Στοιχήματα  Κερδισμένα: 44%Χαμένα: 56%  
Πρόοδος ταμείου:
Μαρκάρετε μια περιοχή στο παραπάνω γράφημα για μεγαλύτερη ανάλυση
PokerΆρθρα, κανόνες και συμβουλές για να μην σε... μαδάνε στο τραπέζι!
Newsletter
Καταχωρήστε το email σας για το πρόγραμμα των live bet sessions, ενημέρωση για τα προγνωστικά μας και όλες τις τελευταίες προσφορές από τις διαφημιζόμενες εταιρίες